Πρόγραμμα I

«Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ»

Ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας για την αξιοποίηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών. Παροχή επιταγών (vouchers) για την απόκτηση νέων ψηφιακών εργαλείων. 

 Πρόγραμμα II

«Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών»

Ενίσχυση ιδιωτικών Επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων τα οποία καλύπτουν όλο τον κύκλο ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών (new product development)

Πρόγραμμα III

«Ψηφιακές Συναλλαγές»

Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ελληνική επικράτεια, με σκοπό την υιοθέτηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων τα οποία θα υποστηρίζουν τις διαδικασίες τιμολόγησης, έκδοσης διακίνησης φορολογικών παραστατικών και διενέργειας ηλεκτρονικών πληρωμών. Το Πρόγραμμα θα παρέχει επιταγές (vouchers) για την απόκτηση νέων ψηφιακών εργαλείων.

Δικαιούχοι

Η Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας <<Ελλάδα 2.0>> με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -NextGenerationEU, απευθύνεται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά μια σειρά προϋποθέσεων. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις εν λόγω προϋποθέσεις, βρίσκονται διαθέσιμες στην Πρόσκληση του κάθε Προγράμματος.

 Μπείτε στο  digitalsme.gov.gr  για περισσότερες λεπτομέρειες ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Η ΤΕΧΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη, παροχή και υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων μηχανών γραφείου, πληροφορικής και μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να δημιουργήσει ένα κύκλο ευχαριστημένων πελατών, δίνοντας ποιοτική λύση στην χαμηλότερη τιμή στον απλό χρήστη σε μεγάλες εταιρείες στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις δικτύου και γρήγορο service.


Με υπηρεσίες και προϊόντα που εκτείνονται σε όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς, και συνεργαζόμενη με τις πιο γνωστές εταιρίες του χώρου, η ΤΕΧΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΛΑΣ είναι η πλέον αξιόπιστη επιλογή για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης - χρήστη. Από την σύνθεση ενός PC μέχρι την πλήρη μηχανοργάνωση (εγκατάσταση Ψηφιακού Φωτοαντιγραφικού σε δίκτυο, Intranet & Internet, Remote access services, κα) και πάντα σε συνεργασία με την επιχείρηση - χρήστη, εγγυόμαστε μια αξιόπιστη λύση, βασισμένη στο άρτιο καταρτισμένο προσωπικό μας και στη διαρκή αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και τεχνογνωσίας

Η δραστηριοποίησή μας στον χώρο των ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ εδώ και 30 χρόνια με συνέπεια και αξιοπιστία μας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνουμε της πλήρους εμπιστοσύνης και προτίμησης απο τους πελάτες μας. Στα πλαίσια της βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε και της συνεχούς ανανέωσης των προϊόντων μας, δημιουργήθηκε η ανάγκη για άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας λόγω της εξέλιξης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα του Office Automation και της Πληροφορικής μέσα από το παγκόσμιο Διαδίκτυο. Έτσι στην ιστοσελίδα μας στο Internet, μπορείτε να βρείτε ενδεικτικό τιμοκατάλογο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, πληροφορίες για τους τρόπους εξυπηρέτησης σας (ώρες λειτουργίας, τρόποι πληρωμής κλπ), τις μηνιαίες προσφορές μας, καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από την ειδική φόρμα email, για να σας απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας απορία.

Το 2012 η εταιρεία μας μεταφέρεται σε ιδιόκτητα γραφεία, με άνετο parking στην περιοχή της Ηλιούπολης.

 

Πελατολόγιο:

www.minetta.gr

www.arttv.info

www.enternet.gr

http://microshop.gr

www.kastaniotis.com

http://psselta.gr

http://www.amsfairs.gr/

http://hec.edu.gr/info.html

https://el-gr.facebook.com/pages/Shamone/335917836429112

http://www.anelixi-edu.com/

http://www.iersgreece.gr/comp_profile.htm

http://www.coretsischristopher.gr/index.php

www.kyanodesign.com

https://www.konstantaras.net/

Αναλαμβάνουμε το service και την αποκατάσταση βλαβών, σε πολύ χαμηλές τιμές, στους ακόλουθους τύπους μηχανημάτων:

 

  • Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές
  • Laptops, Netbooks (όλες οι μάρκες)
  • Ταμειακές μηχανές (Casio, Proline, DPS, PBM, Noriko, RBS, Spectra, Datatec)
  • Φωτοαντιγραφικά (Ricoh Group:Gestetner,Nashuatec,Rex Rotary)
  • Εκτυπωτές (Ricoh, Brother, HP, Canon, Epson)
  • FAX (Ricoh, Brother, HP, Canon, Epson)
  • Πολυμηχανήματα (Ricoh, Brother, HP, Canon, Epson)
  • Αριθμομηχανές (Casio, Canon, Citizen)
  • Παροχή τεχνικής υποστήριξης (support) για υπολογιστές, μέσω εργαλείων απομακρυσμένης διαχείρισης
  • Δίκτυα Υπολογιστών

 

Ακόμη είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε τους πελάτες μας με αναλώσιμα υλικά, οποιουδήποτε κατασκευαστή επιθυμούν.

 

Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε στην διάθεση σας.